miércoles, 21 de mayo de 2014

MILCH-SCHNITTE

Pentru Blat:

4 oua
80g zahar
1 lingurita zahar vanilat
2 linguri gris
2 linguri cacao
2 linguri faina
2 linguri miere
1 lingurita praf de copt
20ml lapte
100ml ulei
un praf de sare

Pentru Crema:

200 ml lapte condensat
200 ml frisca lichida
100 ml lapte
6g gelatina
1 lingura miere
esenta de vanilie

MOD DE PREPARARE RETETA MILCH SCHNITTE



  1. Pentru a prepara blaturile: separati ouale apoi adaugati zaharul peste galbenusuri si mizati pana se albesc.
  2. Intr-un bol separat amestecati faina, cacao, grisul si praful de copt.
  3. Amestecati galbenusurile cu laptele mierea si uleiul apoi adaugati faina treptat amestecand continuu.
  4. Bateti albusurile spuma cu un praf de sare si adaugatile peste galbenusuri amestecand usor de jos in sus.
  5. Impartiti compozitia obtinuta in doua parti egale, tapetati o tava de cuptor cu hartie de copt turnati compozitia si puneti tava in cuptoul incins la 160ºC  pentru 15 minute sau pana trece testul scobitorii.
  6. Pentru a prepara crema: Intr-un castron mai mare puneti laptele condensat cu 50ml lapte si amestecati bine.
  7. Puneti lapte ramas intr-o cratita pe foc mic si dizolvati gelatina, apoi puneti-l peste laptele condensat.
  8. Adaugati mierea si esenta de vanilie. Mixati frisca la viteza mica apoi puneti-o peste laptele condensat.
  9. Puneti crema la frigider pentru 30 de minute, cand aceasta incepe sa se inchege puneti prima foaie de blat pe o suprafata plana, intindeti crema si asezati cealalta foaie de blat deasupra.
Da-ti la frigider pentru cel putin 2-3 ore. Taiati in felii de marimea dorita si gata de servit.
POFTA BUNA!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario